Мураускас А.В.
Ця книга являє собою збірник теоретичних знань і практичних порад як для початківців вегетаріанців і вегетаріанців «зі стажем», так і для людей, які дотримуються традиційного харчування. Під час написання книгикликалося кілька цілей: допомогти вегетаріанцю-початківцю безболісно перейти на харчування без м'яса; підвищити якість їжі, що споживається, та професіоналізм у кулінарних починаннях; розповісти про культуру вегетаріанства; дати уявлення про підбирання живлення, що дає змогу відповідально ставитися до здоров'я та відносин з оточуючими людьми; дати уявлення про логічне облаштування кухні та процесі приготування їжі; подвигити читача до прояву творчості в кулінарії; систематизувати знання кухаря-професіоналу.
Вміст:
Пропозиція
Введення
1. Огляд продуктів
2. Навички кухаря
3. Облаштування кухні
4. Оброблення продуктів і кулінарні прийоми
5. Робота з продуктами
6. Робота з рецептами та кулінарні розрахунки
7. Швидкість приготування
8. Підбір меню
9. Основи сервірування
10. Вегетаріанство
11. Складники живлення
Висновки
Програми
Список невегетаріанських добавок та інгредієнтів Е
Поєднання продуктів
Поєднання продуктів із прянощами
Таблиця заходів і ваг (у грамах)
Прості рецепти для початківців
- Ціна: 281 ₴