Халва, халава, пахлава. Ведична Кулінарія випуск No4 Філософська книга
Халва — кондитерський виріб волокнисто-шарової структури, виготовлений за допомогою змішування карамельної маси з горіхами, насінням, бобами. Халава — індійський пудинг, найчастіше манний. Пахула — пиріг із горіховою начинкою. У цьому випуску зібрано рецептів по десять кожної з цих страв. Навіть якщо ви не хочете занурюватися в заморські тонкощі, і в страшному сні не збираєтеся ставати вегетаріанцем, можете просто використовувати ці ідеї, щоб урізноманітнити свій десерт. Як розповідає Похлібкін, Лінину з дитинства категорично не давали солодощів — і що з цього вийшло?
Крейдяний папір, кольорові ілюстрації, 27 сторінок
Халва — кондитерський виріб волокнисто-шарової структури, виготовлений за допомогою змішування карамельної маси з горіхами, насінням, бобами. Халава — індійський пудинг, найчастіше манний. Пахула — пиріг із горіховою начинкою. У цьому випуску зібрано рецептів по десять кожної з цих страв. Навіть якщо ви не хочете занурюватися в заморські тонкощі, і в страшному сні не збираєтеся ставати вегетаріанцем, можете просто використовувати ці ідеї, щоб урізноманітнити свій десерт. Як розповідає Похлібкін, Лінину з дитинства категорично не давали солодощів — і що з цього вийшло?
Крейдяний папір, кольорові ілюстрації, 27 сторінок
Інформація для замовлення
- Ціна: 90 ₴