Авокадо — назва дерева та однойменних плодів. Його батьківщина — джунглі Південної та Центральної Америки, звідки поступово він поширився на інші континенти. Але найбільше розпрорювання цей фрукт дістав у країнах Південної Америки (особливо Бразилії), США, Мексиці, низці країн Африки, а також в Іспанії та ізраїльському регіоні.
Зрілі плоди авокадо широко використовують у кулінарії, їх додають у салати, супи, суші, холодні закуски та для приготування бутербродов. А з пере стиглих плодів отримують цінну олію, що застосовується не тільки в кулінарії, але й у косметичній промисловості.
Зрілі плоди авокадо широко використовують у кулінарії, їх додають у салати, супи, суші, холодні закуски та для приготування бутербродов. А з пере стиглих плодів отримують цінну олію, що застосовується не тільки в кулінарії, але й у косметичній промисловості.
Інформація для замовлення
- Ціна: 90 ₴